banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca, genç nesillerin resim üzerinden gıda güvenilirliğine dair bilgi ve birikimlerini, beklenti ve hayallerini yansıtabilecekleri bir paylaşım platformu oluşturmak, kamuoyunda gıda güvenirliği ile farkındalıkları geliştirmek amacıyla düzenlenen "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda-Ulusal Çocuk Resim Yarışması" ödülleri sahiplerini buldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Süt, ET, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği(SETBİR) işbirliğiyle her ilde ilkokul 1. 2. ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen yarışmada İlimizde dereceye giren öğrencilere İl Müdürümüz İhsan EMİRALİOĞLU’ tarafından ödülleri verildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan EMİRALİOĞLU 'Geleceğimiz olan çocuklarımızın güvenilir gıda ve hijyen konularında yapılan eğitimler ile bilinçli bir tüketici toplumu oluşturmayı hedefliyoruz. Bakanlığımızın bu yıl ikincisini düzenlediği "Geleceğimizin Gözüyle Güvenilir Gıda" konulu resim yarışması gençlerimizin bilgi ve düşüncelerini resimle yansıttıkları başarılı bir platform oldu dedi.

Yarışmada birinciliği Dulkadiroğlu Fatih İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencisi Kemal Metkan AKALIN, ikinciliği Onikişubat Hasan Balcı İlköğretim Okulu 2- F sınıfı öğrencisi Esila FİKİRDEŞİCİ, üçüncülüğü ise Dulkadiroğlu Özel Yeni Rekor İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencisi Reyhan BAYAZIT’ elde etti.

Yarışmada 1. olan öğrenciye tablet bilgisayar, kılıf ve kulaklık hediye edilirken, 2. olan öğrenciye tablet bilgisayar ve kılıf, 3. olan öğrenciye ise bluetooth kulaklık hediye edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol