Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

 REKTÖR DEVECİ; “GÜNDE 12 SAAT ÇALIŞIYORUM!”
 Makamında ziyaret ettiğimiz KSÜ Rektörü Durmuş Deveci, bugünün işini yarına bırakmadığını, günde 12 saat çalıştığını belirterek, camiası için, Kahramanmaraş’ın geleceği için, öğrencileri için çalışmanın kendisini mutlu kıldığını söyledi.

Kimlik Gazetesi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Fiskeci, Özgür Haber Gazetesi sahibesi Neşe Yıldızhan, Medya Gazetesi sahibi Halil Hınaz ve Pazarcık Aksu Gazetesi muhabiri Şahin Efe ile birlikte, Rektör Deveci ile sohbet ettik. Dünü, bugünü ve yarını konuştuk. Kentin en büyük eğitim kurumunun başındaki kişi ile ne konuşulursa, onları tartıştık.

Rektör Deveci, bize Üniversite hakkında bilgiler verirken, geleceğe yönelik projelerinden de söz etmeyi unutmadı.

BAŞHEKİM İSRAFİL ORHAN’IN YANINDA

Yaklaşık 20 aydır Tıp Fakültesinin Başhekimliğini sürdüren, göreve geldiği günden buyana, hizmetleri, projeleri ile adından söz ettiren Elazığ’lı Başhekim İsrafil Orhan’ı ziyaret edip, başarı dileklerinde bulunduk.

Genç yetenek, başarılı başhekim İsrafil Orhan, hasta memnuniyeti sıralanmasında ve teknolojik donanım açısından Türkiye’de hizmet veren Tıp Fakülteleri içerisinde üst düzeyde olduklarına vurgu yaparken, ekonomik olarak da çok iyi olmasa da kendi yağları ile kavrulduklarını belirtmeden yapamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol