banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PROF. DR. NİHAT HATİPOĞLU, SEVENLERİYLE BULUŞTU
 Türkoğlu Misak ı Milli konferans salonunda düzenlenen programda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak yer aldığı “El-Metin (S.A.V) Muhammed’ isimli programa, Türkoğlu’lu vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kendine has üslubu ve konuşmasıyla 7’den 70’e her yaştan insanın ilgiyle takip ettiği ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu yakından görmek isteyen ve “El-Metin (s.a.v) Muhammed’ isimli sohbetini dinlemek isteyen vatandaşlar, program başlamadan bir saat önce salonu doldurdu. Dışarıda kalan vatandaşlar için Konferans salonunun bahçesine kurularak sistemle naklen yayın yapıldı.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Çok Saygı Değer Nihat Hocam, kıymetli misafirler hepiniz hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Biliyorsunuz, Türkoğlu Belediyemiz, Kahramanmaraş’ımızın son yıllarda parlayan yıldızı, gerek ekonomik, gerek sanayi, gerek alt yapı ve şehircilik hizmetlerinin yanında, şehircilik ruhsuz olmaz dedik ve şehrimize ruh katmak için marka bir isim, yüce dinimizi en güzel şekilde, basında, medyada anlatan değerli hocam Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu’nu Türkoğlu’na davet ettik. Bizleri kırmadı, geldiler kendilerine sizlerin adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Türkoğlu’nda olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr Nihat Hatipoğlu, konuşmasına “Türkoğlu’nun güzel ilçemizin saygı değer misafirleri, saygı değer milletvekilimiz, saygı değer belediye başkanımız, başkan yarımcıları ve ilçemizin değerli sakinleri öncelikle sizleri selamların en şereflisi ve en güzeli olan yüce Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Allah’ın selamı, rahmeti, mağfireti, hidayeti hepinizin üzerine olsun. Hepiniz hoş geldiniz, onurlar verdiniz. Sevgiliyi anlatmak için yollara düştük. Yani Hazreti Peygamber muhabbeti, sevgili dostlar bir avcı gibi, peygamber muhabbetine koşan bir ceylan gibi bizde arkasından koşan bir avcı gibi sürekli onu aradık. Sürekli ona vurgun bir hayat yaşadık. Muhabbetin ve aşkın merkezi. Bu insanları buraya getiren şey, yeryüzünün en şevkli insanı, dünyamızın ve ahretimizin ebedi önderi olan sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) sevgisidir.” diye konuştu.

Program, Hatipoğlu’nun, vatandaşlarla birlikte el açıp dua etmesinin ardından son buldu. Türkoğlu Belediye Başkanımız Osman Okumuş'un Hatipoğlu'na, yöresel hediye taktim etti.

Programa Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ta, eşlik ederken çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol