banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PINARBAŞI MAHALLESİNDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, coğrafik şartlar ve engebeli arazi nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşanan bölgeler olabildiğini belirterek, yaptıkları düzenlemelerle vatandaşları dik rampalar, dar yollar ve virajlardan kurtardıklarını ve Erdemli’nin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan her türlü hizmetin götürüldüğünü ifade etti.

Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını vurgulayan Başkan Tollu, “Bu bizim görevimiz, vatandaş bizleri bunun için seçti. Verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yapacağımızı her zaman söylüyoruz. Allah’ın izni ile görev süremiz içerisinde Erdemli’nin hiçbir köşesinde yol sorunu kalmayacak” dedi.

Belediye ekiplerinin tüm hizmetlerde olduğu gibi yol çalışmalarında da büyük bir gayreti olduğunu ifade eden Başkan Tollu, Pınarbaşı Mahallesi ve diğer Mahallelerde sadece yol çalışması yapmadıklarını, sosyal donatı alanları ve yeşil alanlarla birlikte bu alanlara fitness ve çocuk oyun grupları yerleştirdiklerini de hatırlattı. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, “Bizim için Erdemli’nin her köşesi bize aynı yakınlıktadır. Kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil, biz görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz” dedi.

Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Tollu’ya ve meclis üyelerine teşekkürlerini sunan Pınarbaşı Mahalle muhtarı Murat Ergen, “şimdiye kadar mahallemiz böyle kapsamlı bir hizmet görmemişti. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol