banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’NIN MİNİK MİSAFİRLERİ, SINIRSIZ EĞLENCENİN TADINI ÇIKARDI!
 Açıldığı günden bu yana Kahramanmaraş halkının tek buluşma noktası olan Piazza AVM, ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra pek çok eğlence ve sosyalleşme imkânı da sunuyor. Zaman zaman kurumların etkinliklerine de ev sahipliği yapan Piazza AVM, geçtiğimiz hafta sonu Simya Eğitim Kurumları’nı ağırladı.

Piazza’nın minik dostları, Simya Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ve gün boyu süren etkinlikte, tam anlamıyla eğlenceye doydular. Yüz boyama ve resim atölyeleriyle, renklerin ve boyamanın tadına varan minikler, kum boyama ve oyun hamuru aktivitelerine de yoğun ilgi gösterdiler. Sanatsal faaliyetlerle keyifli saatler geçirme fırsatı yakalayan çocuklar, müzik atölyelerinde hem enstrümanları tanıdılar hem de perküsyon eğitimi aldılar. Spor aktivitelerinde ise enerjilerini dışa vuran minikler, akıl oyunları atölyesinde ise mangala, abalone, kral aslan ve kurt kapanı gibi oyunların nasıl oynandığını öğrendiler. Rehberlik etkinlikleri kapsamındaki dikkat, öğrenme ve merak atölyelerinin yanı sıra drama ve tiyatro etkinliklerine de katılan çocuklar, hem kendilerini geliştirdiler hem de Piazza’da neşe dolu bir gün geçirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol