banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’DAN ÇOCUKLARA FESTİVAL TADINDA KARNE HEDİYESİ
 Nezih ve ferah ortamında, bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Piazza AVM’de, yaz tatili çocuklar için çok eğlenceli başlayacak. Hem alışveriş yapıp hem de çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek isteyenlerin tercihi Piazza’da 14 - 30 Haziran tarihleri arasında, festival tadında sinema kampanyası gerçekleştirilecek.  

Piazza Club formu, sahibi ebeveynleriyle Piazza’ya gelen çocuklar, en sevdikleri filmleri Cinemaximum’un konforlu salonlarında ücretsiz izleme şansı bulacaklar. Her gün ilk başvuran 100 çocuğun katılabileceği kampanya kapsamında seçili çocuk filmleri 13.00 seansında gösterime girecek. 

Kampanya kapsamında, 14-17 Haziran’da Fındık İşi 2, 18-21 Haziran’da İstanbul Muhafizları, 22-25 Haziran’da Can Dostlar, 26-30 Haziran tarihlerinde Asteriks filmi gösterime sunulacak. 

Ücretsiz bir üyelik sistemi olan ve birçok avantaj sunan Piazza Club’a ziyaretçiler, danışma biriminden dolduracakları formla üye olabiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol