banner1482
Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’DA YILBAŞI ALIŞVERİŞİNDE İNDİRİM
 Dört mevsim farklı kampanyalar ve fırsatlar sunan Kahramanmaraş Piazza AVM’deki seçkin ve kaliteli markalar, sezon ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim kampanyaları başlatırken, yılbaşı alışverişi seçkin hediyelerle daha çekici hale getirildi.

Yılbaşı indiriminde birbiriyle yarışan markalardan Karaca yüzde 50 indirim,  Derimod yüzde 50 uygularken Mudo Collection’da yüzde 30 indirim Piazza ziyaretçilerini bekliyor.

Perspective yüzde 50, İnci yüzde 50+30, Tergan yüzde 50+20, Flormar yüzde 50’ye varan, Batik yüzde 50, U.S Polo yüzde 50, Bernardo yüzde 50, Le Cooper yeni sezon ürünlerinde ikinci üründe yüzde 30 üçüncü üründe ise 50 indirim uyguluyor.  

D’S Damat mağazasında bir gömlek 59,90 TL üç gömlek 119,90 TL, Altınyıldız ise Ceket-Pantolon-Gömlek kombinlerini 449.99 TL’lik fiyatlarla satışa sunuyor.

Piazza’larda, 1 Ekim’de başlayan ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek olan yeni yıl kampanyasında, Piazza Club üyeleri arasında yapılacak çekilişle bir talihliye BMW 318i marka otomobil hediye edilecek.

Piazza Club üyelerinden 3 kişiye Ipad Air, bir kişiye MacBook Air 13.3, bir kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4 kişiye de Iphone 6 1.6 GB yılbaşı armağanı olarak sunulacak. Aynı gün içinde, toplamda veya tek seferde 125 TL ve üzeri alışveriş yapan Piazza Club üyesi ziyaretçiler, hayalleri süsleyen hediyelere sahip olma şansı elde edecek. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol