Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

PİAZZA’DA SAATLER ÇOCUK ATÖLYESİNİ GÖSTERDİ

 Çocukların el becerilerini geliştirerek yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü’nün “Sevimli Saat Yapım Atölyesi” etkinliğinde Kahramanmaraşlı minikler, en sevimli saatleri yapmak için uğraş verdi.

 

RENGARENK SÜSLEDİLER

Uzman eğitmenlerin gözetiminde önlüklerini giyen Piazza Çocuk Kulübü üyesi minikler, kendilerine dağıtılan kırtasiye malzemelerini uygun şekilde kullanıp, hayal dünyalarını yansıtan renk ve çizgilerle süsleyerek, en sevimli saatleri yapmak için yarıştı. Saat olacak kartonların üzerine 1’den 12’ye kadar rakamları kartona yapıştıran çocuklar, akrep ve yelkovanı da doğru şekilde yerleştirip, boyama kalemleriyle diledikleri şekilde süsledi. Etkinliğin sonunda her biri birbirinden sevimli saatler ortaya çıktı.

 

ZAMAN TÜNELİNDE YOLCULUK

Eğitmenler, ilk kez Mısırlıların M.Ö. 4000’li yıllarda kullanmaya başladığı ve o tarihten günümüze dek insanoğlunun hayatını düzenleyen aygıt olan saatin zaman tünelindeki yolculuğunu, etkinliğe katılan çocuklara anlattı. Sevimli Saat Yapım Atölyesi’ne katılan minikler, yepyeni bilgiler öğrenip, sınırsız eğlencenin tadını çıkardılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol