banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PİAZZA LEGO FESTİVALİ BAŞLIYOR

Öğrencilerin, hem dinlenmeleri hem de öğrendiklerini kontrol etmeleri amacıyla yürürlüğe giren ara tatilde, minikler soluğu Piazza’da alacak.

Rengarenk binlerce parçası ve çeşit çeşit konseptiyle, modern çağın en eski oyuncağı LEGO, ara tatilde düzenlenecek festivalle Kahramanmaraşlı miniklerle buluşacak.

15-24 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan LEGO Festivali’nde Kahramanmaraşlı çocuklar ara tatilin tadını doyasıya çıkaracak.

Piazza’nın etkinlik alanında kurulacak özel platformda yer alacak LEGO Duplo, LEGO City, LEGO Friends ve LEGO Ninjango temalarıyla, çocuklar yaş ve ilgi alanlarına uygun konseptlerdeki oyuncaklarla tatilin tadını çıkaracak.

Çocuklar, LEGO Duplo ile eğlence ve gelişim dolu yapım dünyasına adım atarken, LEGO City ile günlük yaşamda gördükler tüm ikonik modellerle, aksiyon, mizah ve cazibe dolu bir şehir kurmanın heyecanını yaşayacak.

Birçok sevimli hayvanın bulunduğu güzel bir şehirde yaşayan 5 yakın arkadaşın maceralarını konu alan LEGO Friends’i tercih eden çocuklar ise hayal güçlerini geliştiren, eğlenceli birçok aksesuarla yaratıcı detaylar oluşturacak.

Ara tatilin keyfini, LEGO Ninjango temalı oyuncaklarla çıkarmak isteyen çocuklar da cesur bir ninja ekibinin dünyalarını yıkmaya çalışan düşmanlara karşı savaştıkları çizgi dizi serisi üzerine kurulu setle, heyecan verici bir deneyim yaşayacak.

Piazza’nın çocukların yeni döneme daha motive başlamaları için ücretsiz olarak düzenleyeceği LEGO Festivali, 15 - 24 Kasım tarihlerinde 12.00-20.00 saatleri arasında minik misafirlerini ağırlayacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol