banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PİAZZA EKİBİ HER KONUDA EĞİTİMLİ
 Piazza’da bu kez olası yangınlara karşı alınan tedbirleri güçlendirmek amacıyla tatbikat gerçekleştirildi. Senaryo gereği çıkarılan yangına müdahale eden Piazza AVM personeli ve itfaiye ekipleri, acil tahliye planını da başarıyla uyguladı.

Her gün binlerce ziyaretçi ağırlayan Piazza AVM, olası yangınlara karşı, ilgili birimler ile personelin zamanında ve etkili mücadele edebilme yeteneğini diri tutmak amacıyla zaman zaman gerçekleştirdiği "yangın ve tahliye” tatbikatına bir yenisini daha ekledi. Senaryo gereği alarm verilmesi ile başlayan tatbikatta, AVM’nin acil çıkış kapıları kullanılarak boşaltılması yönündeki anonsu duyan çalışanlar, seri bir şekilde binayı terk etti. AVM çalışanları, tatbikat gereği, otoparkta trafik kazası sonrası çıkan yangına, yangın söndürme tüpleri ile müdahale etti. Ayrıca, AVM’de bulunan 2 engelli ziyaretçinin itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından tahliyesi gerçekleştirildi.

Yönetim ofisi, güvenlik, temizlik, teknik ekip ve mağaza çalışanlarının katılımıyla yapılan yangın tatbikatı sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından Piazza çalışanlarına yangın söndürme eğitimi verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol