banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

PİAZZA AVM'Yİ YENİ YIL HEYECANI SARDI
 Giyimden, elektroniğe, oyuncaktan, aksesuara, mobilyadan, küçük ev aletlerine kadar ziyaretçilerin aradığı her şeyi bulabildiği Piazza AVM’yi yeni yıl heyecanı sardı. Rengarenk ışıklar ve yeni yıla özel aksesuarlarla süslenen Piazza AVM’de vitrinler de cazip indirim sloganları ile dikkati çekiyor. Ulusal ve uluslararası markaların birbirinden cazip indirim fırsatları sunduğu Piazza’da, yeni yıl avantajları ziyaretçilerin yüzlerini güldürüyor. 

MÜZİK DİNLETİSİ İLE ALIŞVERİŞ KEYFİ

Kahramanmaraş’ın tek, bölgenin en büyük alışveriş merkezi olan Piazza AVM’de, alışveriş keyfine Vokal Sanat Atölyesi’nin müzik dinletisi eşlik edecek. Huzurlu ve ferah bir ortamda yerli ve yabancı marka karmasını, Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetleri bir araya getiren Piazza AVM’de Aralık ayı boyunca her Cumartesi günü 16.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan müzik dinletisi yılbaşı alışverişine ayrı bir heyecan  katacak.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol