banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

PARKE ÇALIŞMALARINA KUMKUYU’DA DEVAM
 Erdemli Belediyesinin  parke yol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri Kumkuyu mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yaptıkları tüm hizmetlerin Erdemli’yi bir adım öteye götürmek için olduğunu savunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 2009 yılından bu yana parke yol çalışmasında rekor kırdıklarını söyledi. Erdemli’ye çağ atlattıklarını dile getiren Belediye Başkanı Tollu, şehrimizin tüm mahalleleriyle güzel bir görünüme kavuşabilmesi için mümkün olan her yola, her sokağa parke yol ve kaldırım yapacaklarını ifade etti. Bir şehrin en fazla dikkat çeken yönünün şehir içi ulaşım kolaylığı olduğunu belirten Tollu, bunun da ferah ve kullanılabilir yollarla mümkün olacağını söyledi.

Parke yol denilince akla Erdemli Belediyesinin geldiğinin altını çizen Tollu, “planlamalarımız çerçevesinde tüm mahallelerimizi parkeyle donatıyoruz. Ekiplerimiz şuanda Kumkuyu mahallesinde. Erdemli’de bulunan 71 mahalle tarihinde görmediği parke yol hizmetine bizimle kavuştu. Erdemli’nin her köşesini parkeyle donattık, donatmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Tollu, hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar da Başkan Tollu ve belediye çalışanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol