banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PARK BAHÇELER ÇALIŞIYOR,  ERDEMLİ GÜZELLEŞİYOR

Ekipler, kentin birçok noktasında peyzaj çalışmaları yaparken bir taraftan da çocukların oyun alanlarında temizlik çalışmalarını yürütüyor. Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çim biçme, budama, yıkama faaliyetleri yürüterek gün doğumundan itibaren vatandaşların daha temiz bir Erdemli ’ye uyanmasını sağlıyor.

Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, çiçeklendirme, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor.  İlçede bulunan sosyal yaşam alanları, sahil bandı, çocuk oyun alanları gibi birçok alanda yürütülen faaliyetler ile Kontrollü Hayat kurallarına uygun bakım çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi; çim biçme, budama gibi faaliyetlerin yanında kendi ürünlerini de kendisi yetiştirerek ilçenin yeşillendirilmesini sağlıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kontrollü sosyal hayat dahilinde ortak sosyal yaşam alanlarını kullanmaya başlayan vatandaşların, en az zararla bu süreci atlatmaları adına, ilçenin her noktasında çalışma yürüttüklerini vurguladı. Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla alanların kurallara uygun kullanılması için 7/24 hizmet ürettiklerini ve üretmeye devam edeceklerini belirtti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren, vatandaşlar sosyal hayata karışmadan önce ilçe geneli bakım çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Tollu, yeni güne tertemiz bir Erdemli ile başladıklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol