banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

PARANIN TOPRAĞA GÖMÜLDÜĞÜ YER!
 Oyun alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş bantları, içinden mini ırmaklar g ecen dinlence alanları, oturmalık yerler, eğlence dünyası…  Yani ne ararsan var içinde. Üstelik de bilmem kaça dönümlük bir alan ki, insanın girince çıkası gelmek bilmiyor.

Nereye başını çevirsen cıvıl cıvıl. Her yan hayat dolu.

Biz ne yaptık, o güzelim alana ucube diktik, alanı öldürdük, insanların, özellikle dışarıdan gelenlerin dalga geçtiği bir ucube yarattık.

Kültür Park denilen yaşam alanlarının içinde insanlar olur, değil bir gününü, 24 saatini geçirebileceğin imkânlar ve fırsatlar vardır içinde.

Bizim Kültür Park, şehrin göbeğinde, ortasında… Ama bir günah abidesi gibi duruyor. Gelip geçenler zaten iyi demiyor da, paranın toprağa gömüldüğü hissini bırakın, iddiasını ortaya koyuyorlar.

HAKLILAR MI DERSENİZ, SONUNA KADAR, DİBİNE KADAR EVET…

“Bunları yaparken, hiç mi çevre illere gitmiyorlar, hiç mi ilgili birim müdürlerini gönderip, kardeşim bir git bir bak, biz de Kültür Park yapacağız ama nedir, nasıl bir şeydir, bir öğren de gel” demeyen başkanların yaptığı ucube sözde Kültür Park, bomboş.

Girişte bir güvenlik. Bir de Büyükşehir Belediyesine ait bayanların kültür ve eğitim odaları. O kadar.

Her taraf beton yığını. Tümsek, kümbet dolu dört bir taraf. Yeşil alan desen var ama sentetik. Doğal bir şey yok içinde. Her şey yapma, her şey sahte…

Açık alanda oturacak ne bir tabure, ne bir bank, hiçbir şeye rastlayamazsınız.

Başkan Fatih Mehmet Erkoç’un bu yapıdan, bu ucubeden rahatsız olduğunu bilmeyen yok. Ama yapılmış, başka yapacak bir şey de yok belki.

Ama bildiğimiz, tanıdığımız Fatih Erkoç, bu bölgeye, bu sözde Kültür Parka bir ayar verecek, bir yaptırım uygulayacak.

GİDEN VE HEBA OLAN PARAYLA EN AZ 10 TANE OKUL YAPILIRDI

Proje diye, yatırım diye bize yutturdular. Söylenen o ki, yaklaşık 15 milyona mal olmuş. O parayla bu şehirde 10 tane okul yapılırdı.

Yapmadılar, parayı toprağa gömerek tarihe geçtiler.

Yapanlar da dâhil.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol