Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ÖZSÜT’ÜN ENFES KARAORMAN FRAMBUAZ’INA YILBAŞINA ÖZEL DOKUNUŞ

Özsüt’ün imza pastalarından Karaorman Frambuaz yeni yıla özel süslemesi ve fiyatıyla… Yılbaşına özel enfes çikolata rendesinin getirdiği yoğun tatla lezzet tutkunlarının başını döndüren Özsüt Karaorman Frambuaz, zarif yeni yıl süslemeleriyle hem damaklara hem de gözlere hitap ediyor. Özsüt, keyifli kutlamaların vazgeçilmezi Karaorman Frambuaz pastasını 103 TL yerine 92 TL’ye sunarak müdavimlerine bir yeni yıl sürprizi daha yapıyor.

Özsüt, unutulmaz kutlamaların en sevilen lezzetlerinden enfes Karaorman Frambuaz pastasını, yılbaşına özel bir dokunuşla misafirlerinin beğenisine sunuyor.

KUTLAMA KEYFİNE KEYİF KATMAK İÇİN

Karaorman Frambuaz’ın içeriğindeki kaliteli malzemelerin mükemmel uyumuyla lezzet tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan bu klasik lezzet, yeni yıla özel olarak, yoğunluğuyla damaklarda eşsiz bir tat bırakan çikolata rendesi ve zarif yılbaşı süslemeleriyle zenginleşiyor. Karaorman Frambuaz’ın rende çikolata dokunuşuyla taçlanan bu eşsiz lezzeti, yeni yıla özel bir fiyatla Özsüt müdavimleriyle buluşuyor.

Kutlama keyfine keyif katmak üzere 103 TL yerine 92 TL fiyatla sunulan Karaorman Frambuaz, eşsiz tadı ve özgün süslemeleriyle hem gözlere hem de damaklara hitap ediyor.

ÖZSÜT HAKKINDA:

Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 45 ilde 155’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, geleneksel tatları yurt dışında ki mağazalarına da taşıyor. Bu doğrultuda, Azerbaycan’da bulunan mağazanın yanı sıra, başkent Bakü’de iki mağaza daha açıldı. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü ve şerbetli tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol