Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SULAR VATAN HASTANESİ’NDEN AŞURE ETKİNLİĞİ
 Muharrem ayı dolayısıyla ikincisi gerçekleştirilen etkinlikte, okunan Kuran’ ı Kerim ve yapılan duaların ardından, özel sular vatan hastanesi önünde kurulan kazandan yaklaşık bin beş yüz kişiye aşure ikramı yapıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan sular vatan hastanesi yönetim kurulu Başkanı Hasan Sular Muharrem ayı birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hissettiren bir aydır.

Sular: 15 Temmuz sonrası Türkiye’nin her zamankinden daha çok birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek aşure geleneği asırlardır süregelen çok çeşitli medeniyetlerden etkileşerek bugünkü Anadolu Kültürü’nün geleneksel öğesi haline almıştır.

Sular: Özünde insanlar arasında birlik beraberlik ve dayanışma ruhunu taşıyan çok özel gelenektir. Şu günlerde toplum olarak en fazla ihtiyacımız olan birliğimize, sevgi, saygı, hoşgörü temeli öğeleri içinde barındıran bu geleneğimizi sürdürmenin gayreti içindeyiz. Bu vesile ile 15 Temmuz’da ve bu vatan uğruna hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm gazilerimize acil şifalar diliyorum.  Dünyada barış ve dostluğun daim olduğu nice birlikte aşure tadında yıllar temenni ederiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol