Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NDA 19 MAYIS COŞKUSU
 Genel Müdür Melike Toklucu, İlkokul Müdürü Hülya Bingül, Ortaokul Müdürü Uğur Çekici, Liseler Müdürü Mutlu Koçağra, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

 

Özel SANKO Okulları öğrencileri Gülay Kaya ve Ulaş Dabancı, 19 Mayıs’ın önemine ilişkin konuşmalarında, “Tarihimizin en zorlu ve en onurlu mücadelesine atılan ilk adımdır 19 Mayıs. Hain planlara gebe olan Anadolu’nun kenetlenerek Büyük Önder Mustafa Kemal’in önderliğinde şaha kalkışının miladıdır” dedi.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Yunus Emre Ferligül’ün okuduğu Gençliğe Hitabe’nin ardından, Sanko gençleri Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı coşkuyla seslendirdi. Öğrencilerin pandomim, halk oyunları, jimnastik gösterileriyle devam eden tören, 12’inci sınıfların mezuniyet öncesi son defa sahne aldıkları muhteşem bir dinleti ile son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol