Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT İLÇE BELEDİYESİ 5 YILDA YENİ BİR KENT İNŞA ETTİ
  “Daha yeşil bir Onikişubat” sloganıyla 2014 yılından bu yana 296 park ve 16 butik park olmak üzere toplamda 312 parkı inşa ederek, çocuklar ve ailelerine güvenilir bir ortam sağlayarak, gönüllerine taht kurdu. Farklı tasarım konseptleriyle zaman geçirme imkânı sunan bu parklar, özellikle yaz mevsiminde çocuklar tarafından tercih edilirken, ailelere de huzurlu bir ortam sunuyor.

Vatandaşa refah seviyesi yüksek, kaliteli ve konforlu bir yaşam tarzı sunmayı hedefleyen Başkan Mahçiçek, temiz ve konforlu bir ortamda her türlü hava koşuluna uygun alışveriş yapma imkânı sunan 7 adet Kapalı Pazarinden 5 tanesini hizmete açtı. İlçede büyük beğeni toplayan Kapalı Pazar Yerlerinin 2 tanesi de çok yakında hizmete açılacak.

SPORA 33 MİLYON YATIRIM

“Spor yapalım sağlıklı kalalım” sloganı ile spor faaliyetleri bakımından Onikişubat ilçesine dev yatırımlar yapan Başkan Mahçiçek, belirlediği vizyon ve misyonunda her zaman insana öncelik tanıyor.

Spor yatırımları kapsamında FİBA ve FİVB standartlarına uygun basketbol, voleybol, masa tenisi ve hanımlara özel fitness salonu da barındıran Hürriyet Spor Salonu ile kentin spor kompleksi ihtiyacını karşılarken, köyden ve beldeden dönüşen mahallelere, okullara ve parklara toplamda 12 adet Halı Saha inşa ederek, her bölgeye eşit hizmet verdi.

Çocukları sporun çeşitli alanlarıyla tanıştırıp, kültürel açıdan da sosyalleşmelerini sağlayan Başkan Mahçiçek, kaykay ve paten yapma imkânı sunan Skate Park ve Sentetik Buz Pisti ile gençlerde merak uyandırdı.

Öte yandan kentte yüzme alanında hissedilen büyük bir eksikliği gideren Başkan Mahçiçek, 2 tanesi yarı olimpik olmak üzere toplamda 7 adet yüzme havuzunu kadın, erkek ve çocukların kullanımına açtı.

Onikişubat Belediyesi’nin hem spor yapma hem de eğlenceli zaman geçirme imkânı sunan ve açılışının gerçekleştirildiği günden bu yana yoğun ilgi gören Bisiklet ve Yürüyüş Yolu projesi de Türkiye’nin kesintisiz en uzun 9 km’lik bisiklet yolu olma özelliğiyle dikkatleri çekiyor.

Yine sporu vatandaşın hayatının her bir alanına yerleştirmek isteyen Başkan Mahçiçek, özellikle ev hanımlarının faydalanabilmeleri için 615 sitenin bahçesine fitness takımları yerleştirerek, vatandaşın sağlıklı bir yaşama ulaşabilmesi için kolaylık sağladı.

“Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” ifadelerini kullanan Başkan Mahçiçek, Amatör Spor Kulüplerine yaptığı yardım ve desteklerle de sporcuların gönüllerinde yer edindi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol