banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI TOPLANTISI
 Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki toplantının açılışında konuşan, Başkan Mahçiçek, İstanbul’da yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Ülke olarak acı ve üzüntü verici olayların yaşanmadığı bir yıl temennisinde bulunan Mahçiçek, “Yeni bir yıla girdik. Bütün vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşehrilerimize, sağlık ve mutluluk içerisinde, kazasız ve belasız bir yıl diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. İlk olarak 2017 mali yılı içerisinde Denetim Komisyonu’nda görev yapacak üyelerin seçimi yapıldı. Belediye Meclis Üyelerinin teklifi ile yapılan gizli seçimlerde, Komisyon üyeliklerine Mehmet Nar, İsmail Kahveci, Oğuz Bağrıaçık, Erol Aslan ve Ahmet Bastırmacı seçildi. Evsel katı atık ücretleri ile sıcak asfalt plenti satış fiyatlarının da belirlendiği mecliste, Sosyal Yardım Esasları ve Gıda Bankası Yönetmelikleri düzenlendi.

İmar plan ve tadilatlarının da görüşüldüğü toplantı, dilek ve temenniler ile son buldu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol