Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ dizi

Bu haber kez okundu.

OKUMUŞ ADAMIN HALİ BAŞKA! VE TÜRKOĞLU…
  

Bölgenin ve ilçenin ekonomik yapısına, kalkınmasına katkı sağlayacak Lojistik Merkezi sonrası, ilçe içinde oluşturulan Organize Sanayi Bölgesi, parsellerin de tamamen dolmasıyla birlikte yaklaşık 5 bin kişiye iş imkânı sağlandığında, ilçenin nüfusu 25 bin daha arttığında, ilçenin ekonomik yapısı da zirve yapacak.

Türkoğlu ilçesi bugün cazibe merkezi. Merkeze yakın olması, bireysel yeteneği ve merkez ile uyumlu çalışması, bürokrasiyi bilmesi, Ankara’yı tanıması sebebiyle ilçesine hizmetler yağdıran Başkan Osman Okumuş, halk ile kurduğu gönül köprüsünün en güçlü ayağını oluşturuyor.

O, teknik ve sosyal belediyecilik kadar, sporda da, insan yaşamını kolaylaştıracak etkinliklerle de zirveye tırmanırken, bugün ilçede işsizlik sorun olmaktan çıkmış durumda.

HALKI İLE BÜTÜNLEŞEN BAŞKAN

Başkan Osman Okumuş, toplumsal duyarlılıklara sahip bir yerel yönetici. Hasta, cenaze, hac ve umre ziyaretlerini ihmal etmiyor, düğünlere katılıyor, artık ilçede yapacak işi de kalmadığı için kendisine tamamen sosyal ve beşeri ilişkilere ayırmışken, son gittiğimizde gördüğümüz Meydan, bizi hem şaşırttı, hem de ilgimizi çekti.

Vatandaş ile dertleşen, oturup çay içen, halkı dinleyen, halkın içinden çıkmayan, onların talep ve ihtiyaçlarını giderme konusunda hassasiyet gösteren bir Başkan, bu zamanda az bulunur.

Bugün ilçede nereye baksanız, kiminle konuşsanız, Başkan Okumuş’a verilen puan on üzerinden on.

YILDIZI BELEDİYE BİNASI İLE PARLAMIŞTI

Metropol ilçelerini bile yeni ve modern, üstelik de Külliye’nin maketi niteliğindeki belediye hizmet binası yokken, ilk bitiren, halkının emrine amade eden Başkan Okumuş oldu.

Şimdi belediye binası yanındaki kaymakamlık inşaatı da bitti, bitmek üzere. Eski kaymakamlık binasını Kasım ayında yıkıp, tören alanı haline getirme niyetinde. Her gün yeni projeler geliştiriyor, kaynak üretme konusunda tartışılmaz bir üstünlüğe de sahip iken, mahalli idarelerde yıldızı parlayan belediye başkanı olarak zirvenin tepişene oturuyor.

DOKUNMADIK YER BIRAKMAMIŞ

4,5 seneyi bulan hizmet sürecinde, ilçe tanınmayacak derecede abad edilmiş. Dereler ıslah edilmiş, spor kompleksleri gençlerin hizmetine girmiş, teknik ve sosyal belediyecilikte beklenen, ihtiyaç hasıl olan ne varsa halkın emrine amade edilmiş, vatandaş ile el ele, omuz omuza olunmuş, herkesin hayır duasını kazanmış bir belediye başkanı var ilçede.

75 bin nüfuslu, 44 mahalleden oluşan ilçeye bağlı aşiret köyleri bile Başkan Okumuş döneminde hizmet almış. Hizmeti Allah rızası için yapmış, etnik ayrım gözetmemiş. İnsanı insan olduğu için önemsemiş, değer vermiş.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol