Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

OKULLAR İSTİYOR, ERDEMLİ BELEDİYESİ YAPIYOR
 Büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Ayaş’ta hizmetler takdir topluyor. Asfalt-yoldan parkeye kadar mahalle sakinlerinin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, okullara yönelik hizmetleriyle Ayaş’a imzasını atıyor. Belediye mahalleye dönüşen belde ve köylere ilkleri yaşatırken, ihtiyaç duyulan hizmetleri de acil ve kaliteli şekilde ulaştırmaya devam ediyor. Yıllardır yapılamayan ve hizmetten mahrum kalan belde ve köylerde Erdemli Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde mahallede büyük bir değişim yaşanıyor.

ÇOCUKLAR ZOR ŞARTLARDA OKUMASINLAR

Genel anlamda, göreve geldikleri günden bu yana ilçede bu tür hizmeti yaparak vatandaşların takdirini kazanan Erdemli Belediyesi’nin bundan diğer mahallelerde de hız kesmeden okullara hizmet projesini sürdüreceğini vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Öğretmenlerin ve öğrencilerin şikâyetlerini dinleyip eksikleri giderdiklerini söyleyerek, bu hizmetleri yapmanın kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizdi. Başkan Tollu açıklamasında, okul yıllarında şartların zor olduğunu, okula gidip gelirken ve okul içerisinde zorluklar yaşadıklarını ifade ederek; “şimdi bizim çocuklarımız, eskiden bizim yaşadığımız zorlukları yaşamasınlar diye belediye olarak, göreve geldiğimiz günden bu yana bu çalışmaları ortaya koyduk. Bizim çocuklarımız okullarına kışın çamurlu yazın tozlu yollardan okullarına gitmesinler diye ilk olarak işe okul yollarından başladık. Ayaş İlköğretim Okulu’nun yol genişletme çalışmasını tamamladık. Bütün belde ve köylerimize eşit hizmet götürüyoruz. Sırasıyla oturma grupları, kamelyalar, banklar, oyun grupları armağan ettik. Bahçelerini asfalt ve parke ile donattık. Boyası kötü, olmayan okulları yeniden boyadık. Öğrencilerimize ücretsiz kitaplar dağıttık. Öğretmenlerimizin şikâyetlerini dinledik ve eksikleri giderdik” dedi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR

Öğrencilerin bu ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu dile getiren Tollu, “çocuklarımız rahat etmelidir ki; sadece derslerine odaklanabilsinler. Onlar okusunlar ve ülkemize, devletimize, milletimize faydalı bireyler olsunlar. Biz, çocuklarımıza bu olanakları sağlamak zorundayız” dedi.

BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR

Okul yetkilileri yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasıyla büyük bir sıkıntıdan kurtulacaklarını belirterek, belediye başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiklerini ifade etti. Okul yolunun genişletilmesi sonrası rahat bir nefes aldıklarını dile getiren servis şoförleri ise, Başkan Tollu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu çalışmaların sürdürülmesini istediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol