Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLERİN CAN GÜVENLİĞİ İÇİN

Büyükşehir Belediyesi okullardan gelen talepler doğrultusunda çevre düzenleme ve parke yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Ilıca Yeniyapan Ortaokulu’na ulaşım sağlayan Yunus Emre Caddesi üzerinde yaya yolu yapımına başlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak yaklaşık 750 metre uzunluğundaki yaya yolu ile öğrenciler okullarına güvenli bir şekilde ulaşacak.

BAŞKAN GÜNGÖR’E TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Okul Müdürü İbrahim Karalar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Karalar, “Büyükşehir Belediyemize öğrencilerimizin okulumuza ulaşımında tehlikeler yaşandığını belirtmiştik. Cadde üzerinde yaya yolumuz yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör hemen çalışmaları başlattı. Bu sorunumuzu çözen Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol