banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

O ÇİFTÇİDEN İL MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 1970’li yılların sonlarında Türkoğlu ilçesine bağlı Çakıroğlu mahallesinde birkaç yüz metrekarelik alanda çilek üretimine başlayan 73 yaşındaki çiftçi Ahmet Kamalak, Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu’nu ziyaret ederek Türkoğlu özelinde Kahramanmaraş’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Türkoğlu Çilek Üreticileri Birliği’nin de kurucusu olan Ahmet Kamalak ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada; “Biz köyümüzde uzun yıllardır çilek üretiyoruz, köyümüzün kalkınmasında çilek üretiminin yeri çok başkadır. Son yıllarda Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzün köyümüz tarımının gelişmesine yönelik büyük çalışmaları oldu. Ziraat Mühendisleri Ali Kalaycı ve Kemal Sami Aloğlu Beylerin katkıları ile köyümüzde 2007 yılından itibaren malçlı damlama sistemli çilek üretimine başlandı böylece daha önce bir ay ürün aldığımız çilekten beş ay boyunca ürün alamaya başladık. Tarımsal desteklemelerin yanı sıra iyi tarım uygulamaları, çatak projeleri, biyoteknik mücadele gibi birçok konuda bizlere çok yardımcı oluyorlar. Bizlere vermiş oldukları destekten ötürü ben köylümüz adına İl Müdürümüz İhsan Beyin şahsında Kahramanmaraş Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol