banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

NEHİRDE BOĞULAN GENCİ DALGIÇLAR ÇIKARDI
  

Konu ile ilgili olarak İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre; 29 Haziran 2017 tarihinde, saat 17.45’te, Andırın-Kadirli ilçeleri sınırındaki Kesim Köyü’nde bir kişinin nehirde kaybolduğu bilgisi üzerine, İtfaiye Su Altı Arama Kurtarma Ekibinden üç dalgıç olay yerine ulaştı.

Yaklaşık yarım saat süren çalışmadan sonra, 1998 doğumlu Sezai Karagedik, suya girdiği yerin karşı kıyısına yakın bir noktada, 3 metre derinlikte bulundu.

Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre, Sezai Karagedik balık tutmak amacıyla nehre ağ bıraktıktan birkaç dakika sonra suda çırpınmaya başladı. Olay hakkında soruşturma başlatılırken, akıntının güçlü olduğu nehir yatağında çok sayıda çukur olduğu tespit edildi.

Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder, ‘’Bu olay ilimizde bu yaz meydana gelen 3. boğulma vakasıdır. Anne-babalardan ricamız, çocuklarının baraj, nehir, gölet gibi hiçbir tedbirin alınmadığı yerlerde suya girmemeleri yönünde uyarmalarıdır. Suya düştükten sonra, 5 dakika içinde ölüm meydana gelmekte ve ekiplerimizin kazazedeyi sağ kurtarması mümkün olmamaktadır’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol