banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

NARLI’DA İCEMAR CAFE@BİSTRO HİZMETE AÇILDI

Tatlı ve dondurmanın yanı sıra serpme kahvaltı, Maraş Dünya Mutfağından eşsiz lezzetlerin de sunulduğu mekanda damak zevkinize uygun aradığını tadı bulabilirsiniz.

Yaşar Dondurma ve Gıda Aş. Kuruluşu olan Icemar Cafe & Bistro’yu bölgeye kazandıran Sema Kolukısa, müşterilerine iyi hizmeti sunabilmek için uzun süre mekanın restorasyonuna çalıştıklarını söyledi.

İLÇEDE BÜYÜK İLGİ GÖRMEYE BAŞLADI

Yaklaşık bir ay önce hizmete açılan Icemar Cafe & Bistro’nun büyük ilgi gördüğünü ifade eden Sema Kolukısa; “Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak, hizmet sunabilmek için çok araştırma yaptık. Çalışanlarımıza eğitimler aldırdık. En iyi mutfak ustalarıyla çalışıyoruz.  

7/24 hizmete açık olan Icemar Cafe & Bistro’da müşterilerimize, aradığı hizmet kalitesini, lezzeti sunacağız” dedi.

Icemar Cafe & Bistro’da hangi lezzetlerin sunulduğunu da kısaca anlatan Kolukısa; “Serpme kahvaltı, Maraş Paça Çorbası, Maraş Mutfağından ve Dünya Mutfağından Lezzetler, olmaza olmazımız Mangal çeşitleri, tatlı çeşitlerimizin yanı sıra Maraş Dondurması vs. gibi lezzetleri sunuyoruz.

Ama illaki herkesi davet ediyorum, en azından bir çay ya da kahve içerek de bu mekanı tanımalarını istiyorum” diye konuştu.

AYNI ZAMANDA KÜLTÜR ELÇİSİ OLACAĞIZ

Kahramanmaraş’ın da tanıtımına büyük katkı sağlayacaklarını belirten Sema Kolukısa; “Bu şehirde doğmuş yaşamış biri olarak, şehrimize çok şey borçluyuz.  Sorumluluklarımız var. Üreterek ekonomiye katkıda bulurken, şehrimizin tanımını da yapmak en büyük görevlerimizden birisi diye düşünüyorum. Sunduğumuz hizmet kalitesiyle il dışından gelen konuklarımıza şehrimizi en iyi şekilde temsil edip tanıtacağız” dedi.

Görkemli bir açılış programına hazırlanan Icemar Cafe & Bistro, eğer damak zevkinize düşkünseniz, misafirlerinizi ağırlamak için, güzel vakit geçirmek için aradığınız mekanlardan biri. Mutlaka gidip görmelisiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol