banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

NAKO İPLİKLERİ KADINLARLA BULUŞTU
  

Tekerek’te AKDO’da düzenlenen etkinliğin sponsoru, ana bayisi olan Özlem Tuhafiye sahibi Yusuf Kökünöz olurken, Nako Pazarlama Sorumlusu Elif İslam, kadınlar günü gibi anlamlı bir günde kadınlarla buluşup, kimsesiz çocuklar yararına tertip edilen gün için;  “Bu bir sosyal sorumluluk projesi. Kahramanmaraş ziyaret ettiğimiz 11. İlimiz. Bu elden ele proje Eylül 2017’de başladı. Hanımlarla bir araya gelip, atkı, bere ve kazak gibi çocukların ihtiyacı olan ürünleri temin etmek gibi bir proje. Kadınların bizlerle bir araya gelip ortaya çıkarttıkları ürünleri ihtiyacı olan çocuklara ya elden, ya da kargo ile gönderiyoruz. Hatta geçe hafta Van’da bir ilkokula gidip bu ürünleri elden teslim ettik. Burada amaç, birden fazla kadının el emeği ile ortay acıkan işler. İzmir’deki Ayşe hanım ile Kahramanmaraş’taki Hatice teyzenin ördüğü atkı, bir ihtiyacı olan çocuğun boynuna atkı olarak gidiyor. Bunu bizzat gözlemledik, bu sevince ortak olduk. Eldenele.com sitesine girdiklerinde, ördükleri ürünlerin kime ve ne kadar zamanda gittiklerini öğrenebilirler.” dedi.

Ayrıca, NAKO Güneydoğu Bölge Satış Sorumlusu Kenan Alıcı da, ilginin ve katılımın üst düzede olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÖZLEM TUHAFİYE’YE TEŞEKKÜR

Elif İslam, bu etkinliğe ev sahipliği yapan Özlem Tuhafiye’ye, Yusuf Kökünöz’e teşekkür ederek, “Burada gördüğünüz bayanlara ulaşmamızı sağladı, mükemmel bir ortam var, bu kadar da ilgi göreceğini, katılımın yüksek olacağını düşünmemiştik. Bu NAKO ipliklerinin bir projesiydi, başarılı oldu” diye konuştu.

Kadınlar günü sebebiyle de etkinliğe katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, örgü ören bayanlara gül ve karanfil dağıttı, kadınlar gününü kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol