Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

NACAR; “NÖBETİM SABAHA KADAR SÜRDÜ, PAZAR DA DEVAM”
 Trabzon Bulvarı üzerinde, turfanda sebze ve meyveleri alıcıları ile buluşturmakla ünlü Doğan Market sahibi Seyfetin Nacar, dün gece şenlik alanına dönen Trabzon Bulvarında sabaha kadar nöbet tuttu ve hiç uyumadan bu nöbetini Pazar günü de sürdürmeye kararlı olduğunu söyledi.

Seyfettin Nacar ile nöbet tutanlar arasında bu caddenin sempatik isimlerinden, Kapıcılar Kralı olarak şöhrete ulaşan Mehmet Çabuk da yer aldı.

Destanların cesaret ve yürekle yazıldığını belirten Naçar, “Herkesteki heyecanı, coşkuyu, teröre laneti ben de gördüm. Hainlere karşı göğsünü siper eden askerlerimizi, emniyet mensuplarını kutluyorum. Dün gece bizlere bir daha yaşanmasını arzu etmeyeceğimiz ve milat kabul edilen 15 Temmuz darbe kalkışmasına karşı direniş gösteren herkese saygı duyuyorum” derken, destanların yürekle yazıldığını, bir yıl önce sokaklara çıkarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkanların kahraman olduklarını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol