Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUTLULUĞUN KAPISINDAN İÇERİ GİRDİLER
 13 Kasım Pazar günü, Liva Düğün Salonunda, kentin tanınmış eşraflarından Karpuzoğlu ailesinin yakışıklı oğlu, AK Parti Onikişubat ilçe yönetim kurulu üyesi, Rıdvan Hoca Yeraltı çarşısı beyaz eşya satıcısı esnaflarından A. Rıza Karpuzoğlu’nun yakışıklı oğlu, Furgan Karpuzoğlu, Rüveyda ile bir yastıkta kocamak, ömür boyu mutlu olmak dileğiyle evliliğe merhaba dediler, 'evet' diye seslenerek bunu tescillendirdiler.

Genç çiftlerin nikâhını Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıyarken, nikâh şahitlerinden biri de AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı Av. Fırat Görgel idi.

DANS ETTİLER, OYNADILAR

Furgan ve Rüveyde çiftinin nikâhlarını kıyan Başkan Hanefi Mahçiçek kıydı, pozitif ayrımcılık olmasın diye evlilik cüzdanını her iki gencin eline tutuşturdu, sonra da, "Gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum. Bizim onlardan beklediğimiz, ailelerine, memlekete ve ülkemize hayırlı evlatlar vermesi, yetiştirmesi..." dilek ve temennisinde bulundu.

Nikâh töreni ardından canlı müzik eşliğinde gençler dans ettiler, oynadılar, mutluluğun tadını çıkartırlarken, arkadaşları, aileler bu oyunlara, bu mutluluğa eşlik ve tanıklık ettiler.


SİYASETÇİLER VE GÜREŞÇİLER

Kentin en muhteşem düğün salonu olan Liva'daki düğün törenine katılanlar arasında, AK Parti Onikişubat İlçe Teşkilat Başkanı Av. Fırat Görgel ve yönetim kurulu üyeleri, 63. dönem milletvekili Dt. Sıtkı Güvenç, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, AK Parti il başkan yardımcılarından Yaşar İster, Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü daire başkanlarından, yine şampiyonlar şampiyonu Ahmet Ak, AK Parti teşkilatlarında görevler almış Turan Arpasatan ve Ahmet Dağ, Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Çiftçioğlu ve şube müdürü Mustafa Arguz ile güreş camiasının önemli isimleri ile her iki ailenin çok sayıda yakınları katılırken şampiyon Kaplan ve ve Karpuzoğlu ailesi fertlerini mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol