banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MUTLULUĞA “EVET” DEDİLER
 İzmirli İşadamı Mehmet Taner Ulun’un oğlu Umut Enes Ulun ve Kahramanmaraş Kuyumcu camiasının tanınmış isimlerinden Bilal Burun’un kızı, gazetemiz sahibesi Neşe Yıldızhan’ın yeğeni Kübra Burun dillere destan bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.

Pazartesi akşamı duygu yüklü ve bir o kadar da güzel geçen geleneksel kına gecesinde, gelin ağlatıldı, kınalar yakıldı.

Ardından 10 Ağustos Çarşamba akşamı Ramada Otel’de muhteşem bir düğün merasimi ile genç çift mutluluğa “evet” dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde gelin ve damadın yakınları, dostları, genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, gönüllerince eğlendiler.

DAMATTAN GELİNE SÜRPRİZ!

Düğün günü aynı zamanda gelin Kübra’nın doğum günü idi. Düğün pastası kesimi ve takı merasiminin ardından, damat Umut Enes, üzerinde kendilerinin resminin bulunduğu doğum günü pastası ile hayat arkadaşı Kübra’nın doğum gününü kutladı.

Gelin ve damadın muhteşem danslarının yanı sıra İzmir yöresine ait oynadıkları Harmandalı ise izleyenleri hayran bıraktı.

Düğün merasiminin ardından, tebrikleri kabul eden genç çift, çok anlamlı ve güzel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.

Dillere destan düğünün devamı ise 15 Ağustos’ta İzmir’de Şehr-i Garden’de gerçekleştirilecek düğün merasimi ile son bulacak.

Kimlik gazetesi olarak genç çifti tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol