banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MUTLU ÇOCUKLAR DAHA AYDINLIK ERDEMLİ
2018 yılında, ilçe kadınlarının sosyal hayata dâhil olabilmeleri, aile içerisinde yaşadıkları problemleri çözebilmeleri ve eşler arasında sağlıklı iletişim kurulabilmesi adına hizmet vermeye başlayan Kadın Danışma Merkezi, birçok aileye ulaşarak sorunların merkezinde çözülmesini sağladı. Aile yaşamını temel alarak, bu kapsamda kurulan Çocuk Danışma Merkezi ise çalışmalarına, okul ve aile ziyaretleri gerçekleştirerek; sosyalleşmek, motivasyonunun arttırılması, toplum içerisinde sağlıklı iletişim kurarak kendini ifade edebilme gibi alanlarda hizmet veriyor. Motivasyon faaliyetlerini çeşitli etkinliklerle destekleyen Çocuk Danışma Merkezi, sinema günleri organizasyonu ile çocukları sanatla buluşturuyor. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Danışma Merkezi psikologları, “Erdemli Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi olarak, çocuklarımızı sosyal alanda desteklemek için sinema günleri düzenliyoruz. Bunun gururu içerisinde, çocuklarımıza ve ailelerine destek olabilmenin mutluluğunu taşıyoruz.” ifadelerinin altını çizdi.

Faaliyetler kapsamında çocukların mutluluğuna ortak olan Selviler İlkokulu öğretmenleri, “Çocuk Danışma Merkezinin hazırlamış olduğu bu güzel etkinlikten dolayı, kendilerine teşekkür ederiz. Bu tür çalışmalar ilçemiz için ve geleceğimiz olan çocuklarımız için oldukça önemli. Bu etkinliklerin devamının gelmesini istiyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Erdemli’de son on yılda gerçekleştirilen projeler geniş kitleler tarafından dikkat çekerken, kültürel anlamda yapılan çalışmaların fiziki yapı çalışmaları ile paralel ve ihmal edilmeden sürdürülmesi, ilgi uyandırıyor. Kadınların toplumdaki önemine vurgu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamalarda, genç nesilleri yetiştiren ve toplumun yapı taşını oluşturan kadınlara değer verilmesi gerektiğinin altını çizerek, milletin geleceğinin emanet edildiği çocuklara destek sunmak adına, Çocuk Danışma Merkezi projesini hayata geçirdiklerini belirtti. Belediye hizmetlerinin sadece alt yapı hizmetinden oluşmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, toplumda insanın hayatını kolaylaştıracak ve yaşantısına katkı sunacak her projenin kendi hizmet alanlarında olduğunu vurguladı. Belediye Başkanı Tollu, millete hayırlı evlatlar yetiştirmek adına her alanda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini kaydederek; tiyatro ve sinema gösterimleri, sporun her alanında yapılan etkinlikler, resimden dansa tüm müzikal faaliyetler ile Erdemli’yi sanat şehri haline dönüştürdüklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol