banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

MUTLU BERABERLİĞE ADIM ATTILAR
 Çelik ve krom sektörünün önemli ismi, markası Öncü Metal’in sahiplerinden Sıddık Öncülokur, eczacı kızı Merve’yi gelin etmenin mutluluğunu yaşadı.

Fatma-Sıddık Öncülokur’un güzel ve eczacı kızı Merve ile yine sanayide önemli bir esnaf olan Fatma-Fatih Mehmet Şeker’in yakışıklı mühendis oğlu Hacı Ali mutluluk için evet dediler, bekârlığa veda ettiler.


Ramada Düğün Salonundaki mutlu törende, genç çiftlerin nikâhını şahitler eşliğinde Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek kıydı, gençlere mutluluklar diledi, “Birbirinizin ayağına basın ama damarına basmayın!” dedi.

SIRA GEECESİYLE GELEN MÜZİK ZİYAFETİ

Bayanlar ve erkeklerini yer aldığı salonların tıklım tıklım olduğu düğünde gençler dans ettiler, oyunlar oynadılar, damat arkadaşları ile h alay çekti, oyun oynarken, Çekirge Sıra Gecesi ekibinin birbirinden güzel türküleri ile gece şenlendi, kulakların pası silindi, salondakilere adeta müzik ziyafeti çekildi.

Düğüne katılanlar arasında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöğen, sanayi esnafının babası Mustafa Kır küçük sanayi sitesinin esnafı, bazı belediye meclis üyeleri, çelik ve krom sektörünün önemli isimleri yanında, Esnaf Birliğine bağlı bazı oda başkanları, Öncü Metal’in Mısır’dan gelen misafirleri ile her iki ailenin yakınları katıldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol