banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MUTFAK MÜZESİNDE DENEYİM ATÖLYESİ ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR

Kahramanmaraş’ta 21-27 Mayıs tarihleri arasında ilan edilen ‘Türk Mutfağı Haftası’ etkinlikleri düzenlenmeye başladı. Etkinlikler kapsamında Dulkadiroğlu Belediyesi Mutfak Müzesi de 24-25 ve 26 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş Mutfağı Deneyim Atölyesi kuracağını duyurdu.


Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mutfak kültürünün önemine değinerek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanlığımız ve Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteğiyle Türk Mutfağı Haftası etkinliklerimiz başladı. Kahramanmaraş’ımızın mutfak kültürünün tüm detaylarıyla ele alınması, bu zenginliğin paylaşılması ve gelecek nesillere aktarılması adına bu gibi etkinlikleri önemsiyoruz. Mutfak kültürümüze sahip çıkma anlamında ortaya koyduğumuz Mutfak Müzemiz de bu etkinliklere ev sahipliği yapacak. Burada hazırlanacak olan atölyede uygulamalı olarak Kahramanmaraş mutfağına özgü yemekler yapılacak. Bu yemekler detaylarıyla misafirlerimize öğretilecek. Yemek çeşitliliği bakımından zengin bir mutfağa sahibiz. Bu zenginliğimizi de tüm Türkiye ile ve hatta dünya ile paylaşmaya hazırız. Ben bu güzel etkinlikte imzası olan herkese çok teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol