Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MUSTAFA KIRAÇ'TAN PARALEL İDDİALARINA CEVAP
  

Fatih Sitesi, Zirve Park ve Şehit Mehmet Şimşek sitelerinin temelinin atıldığı dönemde bu iddiaların ortaya atılmasına üzüldüklerini belirten Mustafa Kıraç; “Prestijli firmaları yıpratan asılsız iddialar: terördür” ifadelerini kullandı.

Paralel Yapı Operasyonu, firma iflası, kayyum ataması, karşılıksız çek yazılması, arsa sözleşmelerinin iptal edilmesi, şehirden kaçma, inşaatı durdurmak ve yarım bırakmak, bir daireyi farklı kişilere satmak gibi suçlamaların yapıldığı firma, bu iddiaları sert bir dil ile eleştirdi.

Kıraç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kıraç, bu iddialar üzerine yaptığı açıklamada; “Bu tür karalama kampanyalarının Kıraç olarak tüm birimleri, tüm çalışanları tüm değerli müşterilerimizi ve her şeyden önce şirketimizin muteber geçmişi için kabul edilemez, üstü örtülemez ve peşi bırakılamaz bir olay olduğu herkesçe bilinmelidir” diye konuştu.

İDDİA SAHİPLERİNİN MUHATTABI CUMHURİYET SAVCILIĞIDIR

Kıraç bu iddialar üzerine ise müşterilerine şöyle seslendi; “Vesselam ekonomik krizi fırsata çevirerek firmaları yıpratmak teröre verilmiş bir fırsattır. Ekonomik olarak dar bir süreçten geçmek adı üstünde bir süreçtir. Biz vizyonlu bir firma olarak memlekete çok güzel imzalar attık ve yeni hizmetler yapmak içinde çok güzide anlaşmalara imzalar attık. Krize inat, fitneye inat inadına yatırım inadına istihdam diyor ve yolumuza devam ediyoruz.

Tüm müşterilerimi saygı ile selamlıyor Şehri Güzidem Kahramanmaraş’ın bir evladı olmaktan gurur duyuyorum. Şehre yakışır projelere imzalar atarak "DURMAK YOK YOLA DEVAM " diyorum. Zerre miktar kadar bir hatam oluşmuş bir müşterim varsa gerekeni ziyadesiyle yapmayı taahhüt ediyor ve hatamı bilmek istiyorum”

Söz konusu iddia sahipleri ile muhatabın Cumhuriyet Başsavcılığı olduğuna değinen Kıraç, bu iddiaların peşini bırakmayacaklarını dile getirerek, tüm gelişmeleri bizzat kendisinin duyuracağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol