Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MÜJDE! ÇUKUROVA KAVŞAĞINDA DAMAR AÇILIYOR!
 Büyükşehir Belediyesinin önemli projelerinden biri olan alt ya da üst kavşak projelerinden ikincisi olan yatırım, sürücüleri olduğu kadar trafikteki tıkanmayı ve zaman kaybını da önemli ölçüde gidermiş olacak.

Şekerdere Bulvarının başı, kamuoyu ve sürücüler nezdindeki adı da Çukurova Anadolu Lisesi kavşağı olarak bilinen, trafik akışının en yoğun olduğu, kentin en hareketli kavşağı, nihayet alt-üst geçide dönüşmek üzere iken, bu proje, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç’unu seçim beyannamesinde de yer alıyordu. Şimdi bu vaadler bir bir hayata geçirilmek üzere iken, vatandaş; “Şekerdere rahat nefes alacak!” yorumunu yaptı.

SÜRÜCÜLER VE VATANDAŞLAR RAHAT NEFES ALACAK

Edinilen bilgiye göre, proje onaylandıktan sonra ihale aşamasına geçilecek, en yakın tarihte de kazma vurularak kent yeni bir alt-üst geçide kavuştuğunda, sürücüler kadar vatandaşlar da rahat bir nefes alacaklar!

Çok kısa süre sonra yapımına başlanacak olan üst gecit, 12 açıklıklı, her açıklık ortalama 28 olan köprüde toplam uzunluk 330 metreyi bulacak. 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 4 şeritten oluşacak üst geçidin genişliği ise 17,5 metre olarak projelendirildi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol