Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK dizi GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

MUHARİP GAZİLER ‘EVET’ DEDİLER
  

Gazileri makam girişinde karşılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Medar-ı İftiharımız gazilerimiz, Sütçü İmam’ın ruhunu taşıdıklarını gösteren gazilerimiz, ne zaman İstiklalimiz söz konusu olmuşsa her zaman en önde durdunuz. Kore’de Kıbrıs’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da meydanları doldurdunuz.

Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam ruhunun devam ettiğinin en güzel örneğisiniz. Sizlerle gurur duyuyor, hepinize ayrı ayrı saygılar sunuyorum” diye konuştu.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek: “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet için Türkiye’yi seviyoruz ve bunun için Cumhurbaşkanlığı Sistemine Evet diyoruz. Cumhurbaşkanımız Cumhurun Başı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’un çağrısı üzerine Kahramanmaraş’ta yaşayan Muharip Gaziler olarak ‘evet’ diyoruz” diye konuştu.
Konuşmanın ardından Muharip Gaziler Derneği üyesi 165 gazi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un etrafını sararak Rabia işareti ile ‘Evet’ dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol