banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ

Bu haber kez okundu.

 MÜFTÜ GEVHER’İN ACI GÜNÜ
 İl Müftüsü Muhammet Gevher’in 80 yaşındaki ablası Havva Gevher uzun bir süredir tedavi görüyordu. Havva Gevher son bir aydır da hastanede tedavi altına alınmıştı. Müftü Gevher’in ablası Havva Gevher son yolculuğuna Sakarya İli Hendek ilçesi Tahnal Köyünde kalabalık hemşerilerinin dualarıyla uğurlandı.

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku ile şehit düşen polis memuru Ahmet Gülbahar'ın, cenaze namazını bizzat kendisi kıldırdığı için ablasının cenazesine bir gün sonra katıldı. 

Vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmakta olduğumuz merhume Havva Gevher’e Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta Kahramanmaraş İl Müftümüz Muhammed Gevher hocamız olmak üzere ailesine, dost ve akrabalarına sabr-ı Cemil niyaz ederiz. Mekânı Cennet Olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol