Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

MÜDÜRLER BİRLİK VE BERABERLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİDİR
 Ak Part Milletvekili İmran Kılıç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil ve teşkilat üyeleri Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ak Parti Milletvekili İmran Kılıç, kendisinin de dernek üyesi olduğunu hatırlatarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kahramanmaraş’ta aile bireylerinin geniş bir şekilde bir araya gelmesinin en güzel örneğinin Müdürler Derneği olduğunu hatırlatan Kılıç, sözlerin şu şekilde sürdürdü: “Birlik ve beraberliğe büyük önem veren bir toplumuz. Son dönemlerde de bu birlik ve beraberliğin önemini daha iyi anladık. Kahramanmaraş’ta ali toplumunun daha güçlü olması adana yapılan bu güzel çalışmayı da destekliyorum. Ben de Müdürler alisinin bir ferdi olarak bu derneğe üyeyim. Ben bu derneği kurarak ayakta tutan herkese teşekkür ediyorum. Ortaya konulan bu davranış örnek bir davranıştır. Bu anlamda ben de Müdürler ailesinin her zaman yanındayım.”

Ziyarete katılan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de kısa bir konuşma yaptı. Müdürler Derneği ile sık sık bir araya geldiklerini hatırlatan Mahçiçek, şunları söyledi: “Müdürler Derneğinin birlik ve beraberliğine destek olmak amacıyla bizler de her zaman onların yanındayız. Onlar adına yapmamız gerekeni bu güne kadar yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ben bugün bizlere gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

Müdürler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Celal Kara da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yönetimiyle birlikte geniş bir katılımla misafirlerini karşılayan Kara, Kahramanmaraş’ta ortaya koydukları farkındalığın önemine değindi. Günümüzde aile bağlarının inceldiğinden bahseden Kara, kendi ailelerinde bu bağı güçlendirmek ve diğer ailelere de örnek olmak amacıyla böyle bir adım attıklarını söyledi.

Kara, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi: “Geniş ve kadirşinas ailemize yapılan bu ziyaretlerden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bizleri ziyaret eden bu değerli ziyaretçilerimizle gönül birliğimiz de vardır. Değerli başkanlarımız ve sayın milletvekillerimizin her zaman bizlerin yanında olacağından şüphemiz yoktur. Bu noktada ben bizlere gösterilen bu ilgiden duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Tüm aile bireylerimiz adına değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Müdürler Derneği klasiği haline gelen çiğ köfte misafirlere ikram edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol