banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MODERN SOKAK İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 Dulkadiroğlu Belediyesi Başkanı Necati Okay’ın değişim ve dönüşüm projelerinden biri olan modern sokak iyileştirme projeleri devam ediyor. İlk çalışmayı Dedezade Caddesi’nde yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, daha sonra Sakarya Çarşısı, İsmetpaşa mahallesi melek girmez sokak ve 16’ıncı sokaklarda da modern sokak iyileştirme çalışmaları yapmıştı. İlçe merkezinde değişim ve dönüşüm çalışmalarını sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, İsmet Paşa mahallesi 12’inci sokakta da modern sokak iyileştirme çalışmaları başlatmıştı. Bu çalışmaların tamamlandığı ve sokağın kısmen trafiğe açıldığı bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu tür çalışmalarla ilçe merkezindeki değişimi ve dönüşümü sağlamayı hedeflediklerini kaydetti. Esnafın işlerin açılması ve çarşıların yeniden canlanması için bu gibi çalışmaları önemsediklerini aktaran Başkan Okay, bu tür değim çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol