banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MİNİKLER, YENİ YILI PİAZZA’DA COŞKUYLA KUTLADI
 Açıldığı günden bu yana özel günleri, düzenlediği etkinliklerle daha da renkli hale getiren Kahramanmaraş Piazza AVM, minik konuklarına özel hazırladığı “Yeni Yıla Merhaba” partisi ile çocuklara coşku dolu anlar yaşadı.

Ailesi ile birlikte Piazza’ya gelen çocukların gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan Piazza Çocuk Kulübü tarafından organize edilen “Yeni Yıla Merhaba” partisinde minikler, birbirinden eğlenceli aktivitelerle sınırsız eğlencenin tadına vardı. Rengarenk kukuleta ve maskeler takan minikler, etkinlik alanına kurulan masalarda, boyama kalemleri ile yılbaşının simgesi Noel Baba’nın resimlerini boyadı. Panda ve kuş maskotu eşliğinde çeşitli oyunlar oynayan minikler, yeni yıl heyecanını doyasıya yaşadı. Ailelerinin de keyifle izlediği çocuklar, üzerinde “Mutlu Yıllar” yazan kardan adam ve Noel Babalı çerçevelerle fotoğraflar çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol