banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

MİNİKLER, ALVİN VE ARKADAŞLARI İLE EĞLENCEYE DOYDU
 Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli aktivitelerle ağırlayan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevimli animasyon karakterleri Alvin ve Arkadaşları’nı konuk etti. Renkli sahne şovu ile Piazza’nın minik ziyaretçilerini kendine hayran bırakan sevimli sincaplar, sahnede enstrümanlar çalarak, şarkılar söyleyip, dans etti. Küçükten büyüğe herkesin ilgi odağı olan Alvin ve Arkadaşları’na çocuklar da danslarıyla eşlik etti.

Sahne şovlarıyla izleyenleri eğlencenin doruğuna çıkaran Alvin ve Arkadaşları, Piazza AVM’nin koridorlarında da dolaşarak ziyaretçilerle bir araya gelerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevimli sincaplar, Piazza’nın çekiliş sonucunda verilecek büyük hediyesi olan sıfır kilometre Mercedes Benz CLA 200 önünde poz vermeyi de ihmal etmedi. İki gün boyunca süren etkinlikte Kahramanmaraşlılar, dopdolu bir hafta sonu yaşadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol