banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

MİLLİ SERVET ÇÜRÜYOR!
 Kümbet'te, 12 Şubat İlköğretim Okulu bitişiğindeki 4 katlı polis noktası, bir ve uzun dönem emniyet mensuplarının ve mahalli sakinlerinin güvenlik subabı olur, insanlar kendilerini huzurlu hissederken, 4 katlı (zeminle 5) bina çürük olduğu gerekçesiyle kaderine terk edildi.

Atıl vaziyette ve içler acısı bir halde, gelip gidenlerin dahi dikkatini çeken polis noktası, tam bir pislik yuvası haline gelmiş. İçi ve dışı yanında, özellikle arka kısımları balicilerin, tuvalet ihtiyacını giderenlerin, psikopatların mekânı haline gelmiş. Mahalle sakinleri, artık hiçbir özelliği ve işlevi kalmayan bu çürük binanın yıkılarak yerine yenisinin yapılmasını istediler.

İlaveten de; "Bu karakol varken, kendimizi güvende, huzurlu hissediyorduk. En küçük bir olumsuzluk yaşandığında, bizim emniyet kemerimizdi, sigortamızdı bu nokta. Şimdi kirli yüzüyle, çirkin görüntüsüyle yıkılmayı bekliyor, bu da bizi üzüyor!" dediler ve akıbeti hakkında kimseden bir bilgi edinemediklerini sözlerine eklediler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol