Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MİLLİ İRADE NÖBETÇİLERİNE BERAT TAKDİMİ
 Fetullahçı Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri, 10 Ağustos’ta tamamlandı. Onikişubat Belediyesi de 27 gündür Kent Meydanı’nda sabaha kadar demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara, berat takdim etti.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, milli iradeye sahip çıkan vatandaşlara teşekkür ederek, beratlarını verdi. “Bu millet için ne yapsak azdır” diyen Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Biraz önce başkomutanımız da söyledi, bu millet için ne yapsak azdır. Biz de bu demokrasi nöbetlerimiz için küçük bir hatıra yazalım istedik. Çünkü bu 15 Temmuz hain darbe girişiminin, unutulmaması lazım. İşte bu nedenle bu beratı hazırladık ve demokrasi nöbetlerimize iştirak eden vatandaşlarımıza takdim ediyoruz. Tabi bir nevi milli irade nöbetlerimizi de taçlandırmış olduk. Ben bir kez daha demokrasimize ve milli iradesine sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bu millete bir daha böylesi acılar yaşatmasın.”

Son güne kadar demokrasi nöbetlerine devam eden binlerce vatandaşa dağıtılan beratta ise şu ifadelere yer verildi: “Saygıdeğer hemşehrim, 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı milletimize yönelik alçak darbe girişimine karşı asil duruşunuz ve 10 Ağustos’a kadar Kent Meydanı’nda 27 gün boyunca tuttuğunuz Milli İrade Nöbetinizden dolayı şükranlarımı sunarım.”

Daha sonra, Başkan Mahçiçek ve TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal ve Fatih Yoğurt vatandaşlara belgeleri takdim etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol