banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MESLEKTAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER!
 Seçim stresini, havasını üzerinden attıktan, yönetim kurulunu belirledikten sonra 2. dönem Baro Başkanlık koltuğuna bir kere daha oturan Av. Vahit Bağcı’nın düşüncelerini almak istedik. Yaklaşık 550 avukat arkadaşından 227’sinin oyunu almıştı.

Mutluydu tabi. Bakın ne dedi:

“3 ay önce seçim çalışmalarına başlamış ve adaylığımızı açıklamıştık. Merkezde ve ilçelerde görev yapan meslektaşlarımızı ziyaret ettik, aday olduğumuzu söyledik. Yaptıklarımızı, yapacaklarımızı ve projelerimizi anlattık.  Bizi tanıyorlardı. Çok şükür ki 17 Ekim’deki genel kurulda da meslektaşlarımız tercih ve teveccühlerini bizden yana kullanınca, ikinci kez seçilme bahtiyarlığına eriştim. Artık seçim geride kaldı. Her ne kadar 227 arkadaşımız bizi desteklediyse de, biz genel kurul tarihinden itibaren 550 meslektaşımızın başkanıyız. Tarafsızlık içinde, objektif olarak bugüne kadar sürdürdüğümüz görevi, aynı ilke ve düstur ile sürdürmek niyetindeyiz. Ayrım yapmadan, özveriyle, art niyet gütmeden hizmet edeceğiz” ifadesini kullandı.

Baro Başkanı Bağcı, Baro ile ilgili projeleri geliştirip uygulamaya koyacaklarını da sözlerine ilave etti, son olarak da bütün meslektaşlarına verdikleri destekten ötürü teşekkür etmeyi unutmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol