banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MENDERES MAHALLESİNİN TİCARİ POTANSİYELİ YÜKSEK
 


Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdüren AK Parti ve Cumhur İttifakı Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, Menderes mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle muhtarı Yaşar Altuntel’i de ziyaret eden Başkan Okay, mahallenin öne çıkan en önemli sorunu olan kentsel dönüşüm konusunda bilgiler verdi. Eski sanayi alanının değişimi için Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Okay, ziyaretleri sonrasında yaptığı değerlendirmesini şu şekilde sürdürdü: “Seçim çalışmaları kapsamında Mahalle ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün de Menderes mahallemizi ziyaret ettik. Muhtarımız Yaşar Altuntel ile bir araya geldik. Menderes mahallesi benim de ikamet ettiğim bir mahallemizdir. Menderes mahallemiz Kahramanmaraş’ımızın eski mahallelerinden bir tanesidir. İçerisinde Eski Sanayi alanımızı da barındırmaktadır. Menderes mahallemizin en önemli sorunu bu eski sanayi alanımızda kentsel dönüşüm konusudur. Trabzon caddesine olan yakınlığından dolayı bu alanın ticari kapasitesinin yüksek olduğunu düşünüyoruz. Ancak bu kapasitenin ortaya çıkması için de bu alanın kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu alandaki kentsel dönüşüm projesi birçok alandan daha kolay yapılabilecek durumdadır. İnşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör beyefendi ile birlikte bu alanda bir kentsel dönüşüm için gerekli çalışmayı yapacağız. İnşallah önümüzdeki seçimden sonra çok güzel çalışmalar yapacağız. Değişimi için de seçimden sonra takvimini paylaşacağız. İnşallah Kahramanmaraş’ımızın ticaretine bu alan çok önemli katkılar sağlayacaklardır. Ben muhtarımız ve muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum.” dedi

5 YILDA BİR SORUN YAŞAMAMAK İÇİN…
Menderes mahallesi muhtarı Yaşar Altuntel de ziyaretinden dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti. Geride kalan 5 yıllık süre içerisinde Dulkadiroğlu Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştıklarını dile getiren Altuntel, bir çok hizmeti mahallesine kazandırdıklarını söyledi.
Altuntel, Başkan Okay’ın ardından yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Değerli başkanımızın bu nazik ziyaretinden dolayı mahallem adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Menderes mahallesinin tüm sorunlarına bizzat hakim olan bir belediye başkanımız var. Bu nedenle bu sorunların çözümü noktasında gerekli adımları daha kolay atıyoruz. Geride kalan 5 yıllık sürede de hiç sorun yaşamadan güzel bir hizmet ortaya koydu. Yeni dönem için de adaylığımızı belirttik ve mahalle halkından desteğimizi bekliyoruz. İnşallah bu yeni dönem mahallemiz, memleketimiz ve ülkemiz için hayırlar getirir.”
Mahalle sakinleri de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a çalışmalarında başarılar diledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol