Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

MEKKE’NİN FETHİ VE KUR’AN ZİYAFETİ ETKİNLİĞİ
 Kahramanmaraş’ın ikinci büyük camisini dolduran binlerce kişi yatsı nazmına müteakip hazırlanan muhteşem programı sonuna kadar izlediler. Doğukent camii çocuk ve gençlik topluluğu olarak program, Cami İmam Hatipleri Fatih Balbaba, Ali Sarıkaya ile Müezzin Fatih Hasanoğulları tarafından güzel bir sunumla icra edildi.

 Cami İmam hatibi Fatih Balbaba yaptığı konuşmada Fethin gecesinde genç hafızların okuyacağı Kur’an tilavetiyle gönüllüleri kalplerimizi islamla yeniden Kur’anla feth edeceklerini söyledi.

Programda Doğukent Kur’an Kursu öğreticisi Hüseyin Sarıkaya’nın elindeki Kur’anı saygıyla öperek başlayan İl ve ilçe müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarından Türkiye dereceli genç hafızlar; Mehmey Bayar, Nurullah Kütük, İbrahim Talu, Harun Gözüakça, Ramazan Gözükara, Harun Başboğa, Furkan Sarıkaya, Bekir Büyükkurt tekbir ve salatü selamlarla tek tek kürsüde okudukları Kur’an tilavetiyle dinleyenleri mest ettiler.

 Türkiye’nin en ünlü hafızlarından ders alan Hafız Bekir Büyükkurt okuduğu Kur’an dinleyenleri duygulandırdı. Doğukent cami genç topluluğu ilahi gurubundan öğrencilerde ara ara okudukları ilahi ve kasidelerle geceye renk katmış oldular.

Programda hafızlara altın ve hediye takdiminde bulunuldu. Dulkadiroğlu Doğukent Cami İmam hatibi Fatih Balbaba Mekke’nin Fethi ve yeni bir takvim yılına başlangıcı yapmış olduğu dua ile taçlandırdı, eller sema’ ya kalktı. Program sonunda hafızlara ikramda bulunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol