Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

MEHMET ALİ AKBEN’İN ACI GÜNÜ!
Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı iken, 7 Eylül 2012 tarihinde, Resmi Gazetede yayınlanan karar ile, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetim kurulu üyeliğine atanan Mehmet Ali Akben’in babası Duran Akben’in cenazesi, 20 Ocak 2013 Pazar günü, Şazibey Camiinde kılınan ikindi namazını müteakip Şeyhadil Mezarlığında toprağa verilirken, sevenlerini üzdü, arkasında gözyaşı bıraktı. enaze törenine Kahramanmaraş Baro Başkanı Metin Doğan, siyasetçi ve işadamı Mehmet Beşen yanında, yine sanayi ve iş dünyasının tanıdık isimleri ile çok sayıda akrabaları, dostları katıldı.

Belediyeden emekli Yılmaz Günalan’ın da kayınpederi olan, Dumlupınar Mahallesinin tanıdık ve hatırı sayılır eşraflarından olan Duran Abken, uzun süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi görmüş, son 10 gündür de yoğun bakımda kalmıştı.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Abken ve Günalan ailesine sabır ve metanet dileriz.


MEHMET ALİ AKBEN KİMDİR?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kurul üyeliğine Mehmet Ali Akben atandı. TMSF’de boş bulunan Kurul üyeliğine yapılan atamayla ilgili Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu üyeliğine Mehmet Ali Akben atandı. Akben, 1961 yılında
Kahramanmaraş’ta doğdu. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. 1980-1984 yılları arasında çeşitli özel sektör şirketlerinde muhasebe müdürü olarak görev yaptı. 1985-1986 yıllarında Cankurtaran Holding’de Muhasebe Müdür Yardımcısı görevini üstlendi. 1986-1989 döneminde Faisal Finans



Kurumu’nda Muhasebe Şefliği görevini yürüten Mehmet Ali Akben, 1989-1999 yılları arasında
Kuveyt Türk

Evkaf Finans Kurumu Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.

1999 yılından itibaren Anadolu Finans Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı’nı üstlenen Akben, 2006 yılında 2011 yılına kadar Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştü.




 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol