Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

MARFİ’YE EN ANLAMLI ÖDÜL!
 Geçtiğimiz günlerde, Antalya Akra Barut Otel’de gerçekleştirilen ‘Yıllık Mis’ (müşteri ilişkileri sorumlusu) toplantıda, Kahramanmaraş Marfi Otomotiv adına bu ödü Marfi müşteri ilişkileri sorumlusu Şeyda Menteşe’ye verildi.

5 yıldır Marfi Otomotivde görev yaptığını söyleyen Müşteri İlişkileri Sorumlusu Şeyda Menteşe, bu ödülü Kahramanmaraş adına, Marfi adına aldığını belirterek, mutluluğunun ve sevincinin büyük olduğunu söyledi.

Menteşe, “Bu ödül, hem firmam, hem kendi adıma aldığım en anlamlı ödül. Azimle, özveriyle çalışmamın karşılığıdır bu ödül. Bu ödülün firmama ve bana layık görülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ve bu ödülü de hak ettiğime inanıyorum” diye konuştu.

Marfi’de çalışmaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden Menteşe, ‘Altın Yıldız Mis Ödülü’ ile Marfi Otomotive katkı sağladığı için de mutluluğunun büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol