Öne Çıkanlar ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR öneri BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI

Bu haber kez okundu.

MARFİ OTOMOTİV’İN SERVİS KAMPANYASI
 Kış kampanyası, 21 Kasım -31 Aralık 2016’ya kadar sürecek.  Ayrıca müşteriler, 600 tl. üzeri servis işlemi (Mekanik alış-verişlerde) yaptıklarında 50 TL, hediye çeki almaya hak kazanacaklar.

Kampanya hakkında bir açıklama yapan Marfi Otomotiv Servis Müdürü Tuğba Parslıoğlu şu açıklamalarda bulundu; “Kampanyamız 21 Kasım – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerli “Kış kampanyası” ile Marfi Otomotiv servislerinden 600 TL ve üzeri (KDV dahil) ve üzeri servis işlemi (mekanik işlemler, kaporta boya hariç) yaptıran şahıs servis müşterilerimize 50 TL değerinde hediye çekiyoruz.  Kampanya yalnızca servis müşterilerine geçerli. Her araç için tek seferde geçerli olacak.”

Parslıoğlu; Kış kampanyası ile ilgili son olarak; “Kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm müşterilerimizi servisimize bekliyoruz. Müşterilerimiz servisimizde kahvelerini ve çaylarını yudumlarken araçlarının bakımı da özen ve itina ile yapılır.  Müşterilerimizin araçları kışa hazır olur” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol