Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

MAHİR ÜNAL’DAN FİSKECİ’YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
 Bilindiği üzere gazeteci Mehmet Fiskeci, Mayıs ayının ilk haftasında kalp damarlarının tıkanması sebebiyle, Prof. Dr. Sami Özgül başta olmak üzere, deneyimli ekibi tarafından anjiyo olmuştu.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir olmak üzere, bazı siyasilerle Kimlik Gazetesine gelen Mahir Ünal, “Telefon etmeyi düşünmedim. Gelmek, bizzat geçmiş olsun demek daha doğru olur diye düşündüm.  Mehmet Fiskeci ağabeyimiz zaman zaman bizi de ince ince eleştirse de, her zaman düşüncelerine saygı duyduğum bir gazeteci. Onu sağlıklı görmek beni sevindirdi” diye konuştu.

FORMAT ATILDI,  ŞİMDİ DAHA İYİYİM

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Mehmet Fiskeci ise, stent takılmak suretiyle eski sağlığına kavuştuğunu belirtti, “Siyasetine, kişiliğine ve hitabetine her daim hürmet ettiğim değerli bakanımız sayın Mahir Ünal, sayın İl Başkanımız Ahmet Özdemir ve arkadaşları yanında, değerli meslektaşlarımın geçmiş olsun ziyaret ve dilekleri beni ziyadesiyle sevindirdi. Kapalı birkaç damarım daha vardı, bu samimi ziyaret ve sohbet ile o damarlar da kendiliğinden açılmıştır umarım. Diğer bir ifade ile vücuduma format atıldıifadesini kullandı.

MESLEKTAŞLARI FİSKECİ’Yİ YALNIZ BIRAKMADI

Ameliyat olduğu günden bu yana, Tıp Fakültesindeki odası dahil ziyaretçi akınına uğrayan, özellikle meslektaşları tarafından yalnız bırakılmayan Fiskeci’ye Mahir Ünal ve Ahmet Özdemir ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte ortak olan gazetecilerden; Neşe Yıldızhan, Bekir Doğan, Niyazi Kara, Kerem Akçekale, Alper Gültepe, Adem Gemci, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu da geçmiş olsun dilek ve temennilerini yinelediler. Bu ziyarette yer alan bir başka isim de,  Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Murat  İldeniz idi.

Ziyarette spor hariç, ülkenin ve Kahramanmaraş’ın yerel sorunları masaya yatırıldı, beklentiler gündeme geldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol