banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MAHİR ÜNAL,  İZMİR’DE HEMŞEHRİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI
  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, partisinin Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı için İzmir’deydi. Toplantının ardından Mahir Ünal ve AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği (MARAŞDER)’i ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özbilir’in ev sahipliğinde, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Balıkesir MARAŞDER Başkanı Bekir Çelebioğlu, Kuşadası MARAŞDER Başkanı Ahmet Candan, Kuşadası Elbistan Derneği Başkanı Dr. Ali Arık, Manisa MARAŞDER Başkanı Gökhan Koçtürk, Urla MARAŞDER Başkanı Adem Sarıçiçek ve dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. İzmir MARAŞDER Başkanı Murat Özbilir, Mahir Ünal’ı Ocak ayında İzmir’deki hemşehri dernekleri ile gerçekleştirecekleri Maraş gezisine davet etti.

TÜM DERNEKLERİ MARAŞ’TA AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

İzmir’de Kahramanmaraş Buluşması gerçekleştirmek için çalışma yaptıklarını ve bu nedenle hemşehrileri ile bir araya geldiklerini dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Bir süre önce İstanbul’da başlattığımız Kahramanmaraş buluşmalarının ikincisini İzmir’de yapacağız. Bugün de İzmir’de bir toplantım vardı. Buraya kadar gelmişken de hemşehrilerim ile buluşmadan olmazdı. Kahramanmaraş İzmir Buluşmaları öncesinde Ege Bölgesi ve İzmir’deki hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bir sorunumuz vardı onu da gidermeye çalıştık. Bu buluşmaların nihai amacı Türkiye genelindeki tüm Maraş Derneklerini bir araya getirip, ilişkilerini güçlendirmek. Bu bölgelerdeki Üniversite öğrencilerimizin burs ve yurt gibi ihtiyaçlarını karşılamak istiyoruz” dedi. Ünal, İzmir’deki derneklerin Maraş’a yapacakları ziyaret ile ilgili de sadece Ege Bölgesi’ndeki dernekleri değil tüm Türkiye’deki dernekleri Maraş’ta ağırlamak istediklerini belirterek “Amacımız sıla ile gurbet arasındaki uzaklığı ortadan kaldırmak” diye konuştu.  

DAVETİMİZE İCABETİ BİZİ MUTLU ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yaptığı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade eden İzmir MARAŞDER Başkanı Murat Özbilir, “Ege Bölgesi’ndeki hemşehrilerimiz ile Bakanımızı ağırladık. Davetimize icabet etmeleri de bizi çok sevindirdi. Sayın Bakanımıza çalışmalarımız ile ilgili bilgiler verdik. 11 Ocak’ta yapacağımız Maraş gezimizden bahsettik. Bizi bu ziyarette yalnız bırakmayacağını söyledi. Hemşehrimiz Mahir Ünal ile gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol